Tilaa uutiskirje
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kirjoittajat

jarkko-kurvinen-plutoni

Jarkko Kurvinen

Jarkko Kurvinen on markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustaja. Hän auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita rakentamaan myynti- ja markkinointikoneistoja sekä toimii asiakasyrityksissä ulkoistettuna markkinointipäällikkönä ja markkinoinnin toteutuskumppanina. Hän on suosittu markkinoinnin puhuja seminaareissa ja koulutuksissa esiintyen usein eturivin tapahtumissa Suomessa.

Hänet tunnetaan asiakaskeskeisyyden, mielipidejohtajuuden ja sisältömarkkinoinnin sanansaattajana, kouluttajana ja tietokirjailijana. Aiemmin hän on kirjoittanut vuoden parhaana markkinointikirjana palkitun Blogimarkkinointi-kirjan ja 2014 keväällä ilmestyneen Mielipidejohtaja-kirjan.

mikko-seppa-advanceb2b

Mikko Seppä

Mikko Seppä on B2B-markkinointitoimisto Advance B2B:n perustaja ja toimitusjohtaja. Mikko on inbound-markkinoinnin pioneeri ja tulosvastuullisen markkinoinnin sanansaaattaja.

Hänen erityinen kiinnostuksen kohteensa ja intohimonsa on markkinoinnin tulosvastuullisuudessa ja sen ymmärtämisessä ja jalkauttamisessa yritysten arkeen. Mikko tietää, mistä puhuu. Hänellä on pitkä kokemus myynnin- ja markkinoinnin johtotehtävistä erikokoisista yrityksistä Suomessa ja globaalisti. Aiemmin Mikolta on julkaistu kaksi teosta: The Art of Paid Search (2011) ja Digin Mitalla (2013).

Jakoa