Tilaa uutiskirje
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja julkaistu

B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja julkaistu

Rakenna tehokas myynti- ja markkinointikoneisto ja lähde kannattavan kasvun tielle. B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja on käytännönläheinen opas matkallesi.

b2b-kansikuvitus

Tehoja oikealla teknologialla

Valtaosassa yrityksiä B2B-myynnin kustannukset ovat nousussa. Kun samaan aikaan perinteisten markkinointikeinojen teho laskee, ei yhtälö näytä järin hyvälle. Nyt jos koskaan tarvitaan myynnin ja markkinoinnin saumatonta, sujuvaa yhteistyötä. Menestyjiä yhdistää toiminnan tehostaminen teknologiaa hyödyntämällä, mutta valitulla teknologialla on tässä suuri merkitys. Se joko rajoittaa tai mahdollistaa tekemistä.

Asiakas keskiössä

Menestyminen vaatii yhteisen matkan kulkemista asiakkaan kanssa ja mukana on oltava ostoikkunaa pidemmällä ajalla. Tähän kiinnitetään kirjassa erityistä huomiota. B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja auttaa lukijaa saamaan yrityksensä myynnin ja markkinoinnin asiakaskeskeiseksi ja asiakasarvoa tuottavaksi.

Käytännön työkaluja arkeen

Kirja on kirjoitettu erityisesti B2B-yritysten johtajille, jotka haluavat johtaa yritystään uusilla työkaluilla ja pelisäännöillä. Siinä käydään läpi modernin B2B-markkinoinnin strategiat, suunnittelu, keinot ja toteutus sekä annetaan käytännön työkalut arkeen. Mukaan on koottu kiinnostavia caseja muutosprosessin eri vaiheissa olevista yrityksistä.

Teoksen kirjoittajista Jarkko Kurvinen on Plutoni Oy:n perustaja. Jarkko auttaa työkseen yrityksiä muuntamaan myyntinsä ja markkinointinsa asiakaskeskeiseksi. Mikko Seppä on Advance B2B:n perustaja ja inbound-markkinoinnin pioneeri, jonka mielenkiinto on ennen kaikkea markkinoinnin tulosvastuullisuudessa.

Kauppakamarin kirja B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja on ilmestynyt. Tilaa omasi.

Tervetuloa kuulemaan, miten rakennat tehokkaamman myynti- ja markkinointikoneiston kannattavan kasvun luomiseksi. Teoksen julkistamistilaisuus järjestetään 23.8. Ilmoittaudu ennakkoon varmistaakseni paikkasi.

Jakoa
Jarkko Kurvinen
jarkko.kurvinen@plutoni.fi